• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Trustwoodie

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Balik deui sareng kursi PP, pigura logam dicét, sukuna kai beech

SIZE PRODUK: 61.5 * 53,5 * 75cm

Kelir: Bodas Hideung atanapi ngaropéa

Ngaropéa: Minangka syarat pembeli ukuran atanapi warna ngaropéa jsb.

Sampel: sayogi

Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, QC pinuh dina bagian

Pamakéan Umum: Perabot Bumi

Pitur: Ngaleungitkeun

Katémbong: Modern

Tempat Asal: Anjeunna Bei, Cina

Packing: 2PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan.

Jualan Saatos dijual: Y

40HQ: 790PCS

Kuantitas Min.Order: 200

Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan

Léngkah ngolah:

Cangkang PP: dosis → bahan bakar → kapang → proses pemangkasan → pamariksaan kualitas → bungkusan

Suku: ngabantosan → polishing → spraylacquer → wrot → inspeksi kualitas

Aplikasi: Kanggo kamar makan, ruang tamu, galeri, jsb.

Pasar ékspor utama: Eropa Kulon, Asia, Amérika Kalér, Éropa Wétan, tengah / Amérika Kidul

Packing sareng shippment:

FOB port: TIANJIN 

Harga unit: USD16.1 / PC

Packing: 4PCS / CTN ngaropéa pakét

Beurat kasar: 14kg

Ukuran karton: 71 * 63 * 38cm

Waktos dipingpin: 30-50days (tiasa dirunding)

Pangmayaran sareng pangiriman:

Metode pamayaran: L / C T / T

Rincian pangiriman: sareng 30-50days saatos mastikeun pameseran

Kauntungan primér primér:

Nagara Asal, aya seueur supplier bahan baku pabrik urang

Pesenan alit ditampi

Staf ngalaman

Kinerja Produk

Kualitas punjul, hargana langkung saé

Tepatna sampurna sareng jasa saatos sampurna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali