• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Royal

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Méja MDF 18MM luhur kalayan cet kertas gratis, kerét dicét hideung, sampéan tiasa diatur

SIZE PRODUK: 158 * 85 * 75CM

Kelir: Bodas Hideung atanapi ngaropéa

Ngaropéa: Salaku kabutuhan pembeli ngaropéa

ukuran atanapi warna jsb.

Sampel: sayogi

Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, QC pinuh dina bagian

Pamakéan Umum: Perabot Bumi

Pitur: Ngaleungitkeun

Katémbong: Modern

Tempat Asal: Anjeunna Bei, Cina

Packing: 1PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan.

Jualan Saatos dijual: Y

40HQ: 560PCS

Kuantitas Min.Order: 100

Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan

Panerapan: Kamar Makan, Rapat, Rapat Konferensi, Sareng Batur Lain

Pasar ékspor utama: Eropa Kulon, Asia, Amérika Kalér, Mexico, Éropa Wétan, tengah / Amérika Kidul

Packing sareng shippment:

FOB port: TIANJIN 

Harga unit: USD50.3 / PC

Packing: 1PCS / CTN ngaropéa pakét

Beurat kasar: 28.1kg

Ukuran karton: 95 × 85 × 15CM

Waktos dipingpin: 30-50days (tiasa dirunding)

Pangmayaran sareng pangiriman:

Metode pamayaran: L / C T / T

Rincian pangiriman: sareng 30-50days saatos mastikeun pameseran

Kauntungan primér primér:

Nagara Asal, aya seueur supplier bahan baku pabrik urang

Pesenan alit ditampi

Staf ngalaman

Kinerja Produk

Kualitas punjul, hargana langkung saé

Tepatna sampurna sareng jasa saatos sampurna

ew

dv jy


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali