• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Rookie Square

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

SIZE PRODUK: 80x80x75cm

Kelir: Bodas Hideung atanapi ngaropéa

Ngaropéa: Salaku kabutuhan pembeli ngaropéa

ukuran atanapi warna jsb.

Sampel: sayogi

Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, QC pinuh dina bagian

Pamakéan Umum: Perabot Bumi

Pitur: Ngaleungitkeun

Katémbong: Modern

Tempat Asal: Anjeunna Bei, Cina

Packing: 1PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan.

Jualan Saatos dijual: Y

40HQ: 610PCS

Kuantitas Min.Order: 100

Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan

Léngkah ngolah:

Méja top: motong kasar kasar → lacquer dempul → polish → undercoat → polish → pagawean jaket → inspeksi kualitas → karung

Suku: Kurang kasar bentukna → hemish → semprot sempalan → ngagosok → pamariksaan kualitas → pembungkusan

Panerapan: Kamar Makan, réstoran, Pesanggrahan Sareng Ruangan séjén jsb

Pasar ékspor utama: Eropa Kulon, Asia, Amérika Kalér, Mexico, Éropa Wétan, tengah / Amérika Kidul

Packing sareng shippment:

FOB port: TIANJIN 

Harga unit: USD24.9 / PC

Packing: 1PCS / CTN ngaropéa pakét

Beurat kasar: 12,7kg

Ukuran karton: 87 * 87 * 15CM

Waktos dipingpin: 30-50days (tiasa dirunding)

Pangmayaran sareng pangiriman:

Metode pamayaran: L / C T / T

Rincian pangiriman: sareng 30-50days saatos mastikeun pameseran

Kauntungan primér primér:

Nagara Asal, aya seueur supplier bahan baku pabrik urang

Pesenan alit ditampi

Staf ngalaman

Kinerja Produk

Kualitas punjul, hargana langkung saé

Tepatna sampurna sareng jasa saatos sampurna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali