• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Rico

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Plastik sareng korsi, suku kayu beech, kerét dicét hideung

SIZE PRODUK: 46x52x81.5cm

Warna: Bodas Hideung Beureum abu konéng atanapi ngaropéa

Ngaropéa: Minangka syarat pembeli ukuran atanapi warna ngaropéa jsb.

Sampel: sayogi

Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, QC pinuh dina bagian

Pamakéan Umum: Perabot Bumi

Pitur: Ngaleungitkeun

Katémbong: Modern

Tempat Asal: Anjeunna Bei, Cina

Packing: 4PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan.

Jualan Saatos dijual: Y

40HQ: 2384PCS

Kuantitas Min.Order: 200

Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan

Panerapan: Kanggo kamar makan, ruang, kamar rapat, ruang konperénsi, galeri, réstoran jsb.

Pasar ékspor utama: Eropa Kulon, Asia, Amérika Kalér, Éropa Wétan, tengah / Amérika Kidul

Packing sareng shippment:

FOB port: TIANJIN 

Harga unit: USD9.5 / PC

Tips harga: Kami salawasna nunjukkeun palanggan anu damel sareng urang kanggo jangka panjang harga anu pangsaéna.

Upami anjeun mésér langkung seueur kanggo waktos, biaya pengiriman bakal langkung mirah.

Packing: 4PCS / CTN ngaropéa pakét

Beurat net: 14KG

Beurat kasar: 17.05kg

Ukuran karton: 53 × 46.5x49cm

Waktos dipingpin: 30-50days (tiasa dirunding)

Pangmayaran sareng pangiriman:

Metode pamayaran: L / C T / T

Rincian pangiriman: sareng 30-50days saatos mastikeun pameseran

Fitur utama

1) Desain ergonomis, Matte korsi palastik réngsé

2) Pigura Baja Hideung diperkukuh, kuat pisan sareng awét

3) Gaya Modern Abad Pertengahan, préféktur pikeun ngagunakeun imah sareng kantor

4) beurat beurat; Imah gampang dipasang rapat

5) Bengkok-tahan kualitas luhur deui

6) Polipropilén HQ Non-toksik pikeun beberesih gampang

7) Suku palastik non-calakan pikeun nangtayungan lantai

Kauntungan primér primér:

Nagara Asal, aya seueur supplier bahan baku pabrik urang

Pesenan alit ditampi

Staf ngalaman, tim kami pohara profésional sareng kami tujuanana pikeun nyayogikeun anjeun produk kualitas sareng jasa komprehensif anu saé.

Kualitas punjul, hargana langkung saé, urang ngalakukeun loba tés pikeun mastikeun naon anu anjeun pikahoyong jadi kami henteu ngan ukur geulis tapi ogé awét sareng urang tiasa masihan harga anu paling saing para nasabah.

Tepatna sampurna sareng jasa saatos sampurna.

FAQ

Q1: Naha kuring ngan ukur mésér hiji conto heula saencan kuring nempatkeun pesenan sareng anjeun?

A1: Leres, leres pisan anjeun badé mésér sampel kanggo ningali upami produk kami cocog pikeun anjeun.

Q2: Sabaraha lami anjeun ngahasilkeun sampel?

A2: Biasana nyandak 15-20 dinten.

Q3: Jenis jaminan anu anjeun tiasa masihan kami?

A3: garansi 2 taun pikeun pigura ti saprak dijual. Upami aya masalah kualitas terjadi, mangga hubungi kami.

Q4: Upami barang ruksak saatos nampi, naon anu abdi tiasa laksanakeun?

A4: Punten masihan kami buktina anu sah anu aya hubunganana, maka kami bakal ngirim anjeun produk anu sami dina urutan salajengna.

Q5: Naon buktina sah abdi upami barang kuring rusak?

A5: Punten aturkeun sadaya barang anu anjeun ruksak dina barisan sareng kolom, teras nyandak video kanggo kami pikeun nunjukkeun kumaha barang rusak

dvd dv

ef sd


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali