• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Warta

  • Best-selling product

    Produk jual pangsaéna

    Korsi * * * 40HQ dikirim, penjualan korsi ieu teras naek, alesanna yén korsi ieu sayogi dina rupa-rupa warna, MOQ leutik, kualitas alus teuing sareng harga pangsaéna, teguh sareng awét, boh dina bumi sareng luar luar biasa pisan praktis. Aranjeunna ngajual saé di unggal nagara, khususna di Amérika Kalér, ...
    Maca deui
  • Leading high-quality in local

    Mimpin kualitas luhur di lokal

    Kabinet kursi barudak 4 * 40HQ luhur dikintunkeun, Kanggo nyumponan syarat-syarat pangpentingna para nasabah, kualitas ieu terus ningkat dina prosés produksi, tim pamariksaan kualitas profésional diawasi sareng dikawasa kualitas dina sapanjang proses. ...
    Maca deui
  • New situation, new challenge

    Kaayaan anyar, tangtangan énggal

    Pameran Perabotan Internasional anu ka-45 (Guangzhou), kapangaruhan ku wabah, seueur nasabah asing anu henteu tiasa sumping ka paméran pikeun milih produk sasarengan, paméran éta masih kénéh dilaksanakeun kalayan jéntré sacara teratur. Dina riungan produk, Produk kami ngagaduhan kauntungan anu hébat, Desain modern ...
    Maca deui
  • Expo

    Ekspo

    23rd Perabotan Adat Global Cina, Produk dina paméran tiasa didadarkeun salaku kumpulkeun seueur bakat, dibandingkeun sareng produk dina bidang anu sami, gaya sareng kualitas produk urang anu kalapa kompetitif Kualitas sareng harga produk urang rapet diawaskeun ku seueur quali ...
    Maca deui