• Telepon Rojongan 0086-15732669866

London

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Méja luhureun 15 MD MDF nganggo PU semprot, kerét dicét hideung, sukuna kai beech

SIZE PRODUK: 120 * 80 * 72cm

Kelir: Bodas Hideung atanapi ngaropéa

Ngaropéa: Salaku kabutuhan pembeli ngaropéa

ukuran atanapi warna jsb.

Sampel: sayogi

Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, QC pinuh dina bagian

Pamakéan Umum: Perabot Bumi

Pitur: Ngaleungitkeun

Katémbong: Modern

Tempat Asal: Anjeunna Bei, Cina

Packing: 1PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan.

Jualan Saatos dijual: Y

40HQ: 550PCS

Kuantitas Min.Order: 100

Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan

Léngkah ngolah:

Méja top: motong kasar kasar → lacquer dempul → polish → undercoat → polish → pagawean jaket → inspeksi kualitas → karung

Suku: Kurang kasar bentukna → hemish → semprot sempalan → ngagosok → pamariksaan kualitas → pembungkusan

Panerapan: Kamar Makan, réstoran, Pesanggrahan Sareng Ruangan séjén jsb

Pasar ékspor utama: Eropa Kulon, Asia, Amérika Kalér, Mexico, Éropa Wétan, tengah / Amérika Kidul

Packing sareng shippment:

FOB port: TIANJIN 

Harga unit: USD32.0 / PC

Packing: 1PCS / CTN ngaropéa pakét

Beurat kasar: 18.5kg

Ukuran karton: 126.5 * 84.5 * 11,5cm

Waktos dipingpin: 30-50days (tiasa dirunding)

Pangmayaran sareng pangiriman:

Metode pamayaran: L / C T / T

Rincian pangiriman: sareng 30-50days saatos mastikeun pameseran

Kauntungan primér primér:

Nagara Asal, aya seueur supplier bahan baku pabrik urang

Pesenan alit ditampi

Staf ngalaman

Kinerja Produk

Kualitas punjul, hargana langkung saé

Tepatna sampurna sareng jasa saatos sampurna

FAQ

Q1: Naha kuring ngan ukur mésér hiji conto heula saencan kuring nempatkeun pesenan sareng anjeun?

A1: Leres, leres pisan anjeun badé mésér sampel kanggo ningali upami produk kami cocog pikeun anjeun.

Q2: Sabaraha lami anjeun ngahasilkeun sampel?

A2: Biasana nyandak 15-20 dinten.

Q3: Jenis jaminan anu anjeun tiasa masihan kami?

A3: garansi 2 taun pikeun pigura ti saprak dijual. Upami aya masalah kualitas terjadi, mangga hubungi kami.

Q4: Upami barang ruksak saatos nampi, naon anu abdi tiasa laksanakeun?

A4: Punten masihan kami buktina anu sah anu aya hubunganana, maka kami bakal ngirim anjeun produk anu sami dina urutan salajengna.

Q5: Naon buktina sah abdi upami barang kuring rusak?

A5: Punten aturkeun sadaya barang anu anjeun ruksak dina barisan sareng kolom, teras nyandak video kanggo kami pikeun nunjukkeun kumaha barang rusak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali