• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Kohler

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Balik deui sareng kursi PP, sukuna kai beech, pigura dicét hideung

PACKING: 4PCS / CTN

CARTON TINGGI: 21.05kg

40HQ: 1050PCS

Syarat pamayaran: L / C T / T

Kuantitas Min.Order: 200

Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan

SIZE PRODUK: 63.5 * 64 * 79cm

Kelir: Bodas Bodas Merah Beureum konéng atanapi ngaropéa

Ngaropéa: Salaku kabutuhan pembeli ngaropéa

ukuran atanapi warna jsb.

Sampel: sayogi

Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, QC pinuh dina bagian

Pamakéan Umum: Perabot Bumi

Pitur: Ngaleungitkeun

Katémbong: Modern

Tempat Asal: Anjeunna Bei, Cina

Packing: 4PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan.

Jualan Saatos dijual: Y

40HQ: 840PCS

Kuantitas Min.Order: 200

Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan

Léngkah ngolah:

Batok cangkang PP: dosis → bahan bakar → cetakan → ngecul suntikan → prosés pemangkasan → nambihan bantal → pamariksaan kualitas → kantong

Suku: ngaleungitkeun → incision → polishing → spraylacquer → inspeksi kualitas  

Aplikasi: kamar makan jero ruangan, kebon luar, réstoran, ruang tamu, ruangan rapat, ruang konperénsi, galeri, hotel, réstoran jsb

Pasar ékspor utama: Eropa Kulon, Asia, Amérika Kalér, Éropa Wétan, tengah / Amérika Kidul

Packing sareng shippment:

FOB port: TIANJIN 

Harga unit: USD10.5 / PC

Packing: 4PCS / CTN ngaropéa pakét

Beurat kasar: 21.1kg

Waktos dipingpin: 30-50days (tiasa dirunding)

Pangmayaran sareng pangiriman:

Metode pamayaran: L / C T / T

Rincian pangiriman: sareng 30-50days saatos mastikeun pameseran

Kauntungan primér primér:

Nagara Asal, aya seueur supplier bahan baku pabrik urang

Pesenan alit ditampi

Staf ngalaman

Kinerja Produk

Kualitas punjul, hargana langkung saé

Rupa-rupa warna anu kedah dipilih, gaya modis

Tepatna sampurna sareng jasa saatos sampurna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    PP

    PP