• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Pabrik Pabrik

Pabrik Perusahaan

Diadegkeun dina taun 2017, nyertakeun luas 15000 méter pasagi, Lingkungan pabrik nyaman sareng bengkel beresih sareng beberes

Alat Produksi

Saipu ngagaduhan peralatan canggih pikeun ngahasilkeun produk kualitas pangpayunna di pasar lokal, ogé pakakas pabrik sareng pangalaman manajemén.

Pangawalan Kualitas

Kualitas mangrupikeun kahirupan, rasa kualitas mangrupikeun jiwa kahirupan. Ku sabab éta, perusahaan parantos ningkatkeun kualitas produk, sareng ngadegkeun kasadaran brand kualitas luhur dina tempat munggaran. Perusahaan nganggo alat tés kualitas profésional sareng personel tés, tujuanna pikeun ngajamin kualitas sareng ningkatkeun daya saing usaha.