• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Méja tuangeun

  • Royal

    Royal

    Méja MDF 18MM luhur kalayan kertas gratis cet, kerangka dicét hideung, SUKUR PRODUK SUKU: 158 * 85 * 75CM Warna: Bodas Hideung atanapi ngaropéa: Salaku pembeli sarat ngaropéa ukuran atanapi warna jsb. Contoh: Sedia Kuantitas: Kualitas Tinggi, Quananteed , QC pinuh dina bagian Pamakéan Umum: Pitunjuk Perabot Di Bumi: Penampilan Rilis: Tempat asalna Usaha Modern: He Bei, Cina Packing: 1PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan. Jualan Saatos Dijual: Y 40HQ: 560PCS Kuantitas Min.Order: 100 Kabisa Suplai: 100 ...
  • Rookie Square

    Rookie Square

    SIZE PRODUK: 80x80x75cm Warna: Bodas Hideung atanapi ngaropéa: Salaku syarat pembeli ukuran atanapi warna ngaropéa jsb. Contoh: Kuantitas Sadayana: Kualitas Tinggi, Quananteed, QC pinuh di bagian Pamakéan Umum: Feature Perabotan Rumah Tangga: Katingal Dipiceun: Tempat Asal Modern : He Bei, China Packing: 1PCS / CTN tiasa janten syarat palanggan. Jualan Saatos Dijual: Y 40HQ: 610PCS Kuantitas Min.Order: 100 Kamampuhan Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Léngkah Pangolahan Bulan: Méja top: motong kasar kasar → l ...
  • Rookie Round Leg

    Babak Rookie

    Méja MDF 15mm luhur kalayan disemprot cet PU bodas, sukuna kai beech, pigura beusi kalayan lukisan. SIZE PRODUK: 110 * 70 * 75CM Warna: Bodas Hideung atanapi ngaropéa Selar: Minangka syarat pembeli ukuran atanapi warna anu disesuaikan sareng sajabana. Contoh: Kuantitas Sadayana: Kualitas Tinggi, Quananteed, QC pinuh dina bagian Pamakéan Umum: Feature Perumahan Rumahtangga: Katingal Dipiceun: Tempat Asas Modéren: Anjeunna Bei, Cina Packing: 1PCS / CTN tiasa janten syarat customer. Jualan Saatos Dijual: Y 40HQ: 610PCS Min.Order Kuantitas: 100 Suplai ...
  • London

    London

    Méja top 15mm MDF nganggo PU semprot, pigura dicét hideung, suku kayu beech HADIAH PRODUK: 120 * 80 * 72cm Warna: Bodas Hideung atanapi ngaropéa Selar: Minangka syarat pembeli ngaropéa ukuran atanapi warna jsb. Contoh: Sedia Kuantitas: Kualitas Tinggi, Quananteed , QC pinuh dina bagian Pamakéan Umum: Pitunjuk Perabot Bumi: Penémbong Diangkat: Tempat Asal Modern: He Bei, Cina Packing: 1PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan. Jualan Saatos Dijual: Y 40HQ: 550PCS Kuantitas Min.Order: 100 Kabisa Suplai: 10000 Piece / ...
  • Children Square Table Set

    Barisan Pasang Barudak Pasagi

    Méja kanggo murangkalih anu tiasa top 15mm MDF nganggo PU semprot cet ITEM NO: SP1004 SIZE PRODUK: 90 * 55 * 56cm SAIZ CARTON: 100 * 63 * 10.5cm PAKEJANA: 1PCS / CTN CARTON WEIGHT: 11.45kg 40HQ: 970PCS FOB TIANJIN: USD22 .5 / PC Kursi kanggo murangkalih PP sareng korsi, pigura logam disemprot ITEM NO.: SP2009 SAIZ PRODUK: 34 * 38 * 57cm SARTE CARTON: 41 * 35 * 38cm PAKEUN: 2PCS / CTN CARTON WEIGHT: 5.1kg 40HQ: 2562PCS FOB TIANJIN: USD6.90 / Sarat pamayaran PC: L ...
  • Children Round Table Set

    Baris Béténg Barudak Bérés

    TABLE Meja luhur 15mm MDF sareng cet cet PU ITEM NO: SP1004 SAIZ PRODUK: 60 * 60 * 56cm SARTE CARTON: 65 * 64 * 7cm PAKEJEANA: 1PCS / CTN CARTON WEIGHT: 7kg 40HQ: 2350PCS FOB TIANJIN: USD15.8 / PC KELUAR PP deui sareng korsi, pigura logam disemprot TEM NO: SP2009 SAIZ PRODUK: 31 * 38 * 57cm SARTE CARTON: 41 * 35 * 38cm PAKEUN: 2PCS / CTN CARTON WEIGHT: 5.1kg 40HQ: 2562PCS FOB TIANJIN: USD6.90 / Syarat Pamayaran PC: L / CT / T Kuantitas Min.Order: 200 Kamampuhan Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bilangan Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, ...
  • Chad I

    Babi kuring

    15mm MDF nganggo PU semprot, kerangka dicét hideung, suku kayu beech HAIR PRODUK: DIA80 * 75CM Warna: Bodas Hideung atanapi ngaropéa Selar: Minangka syarat pembeli ngaropéa ukuran atanapi warna dll. Contoh: Sedia Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, QC pinuh dina bagean Guna Umum: Feature Perabot Bumi: Penampilan Hapus: Tempat Asal Modern: He Bei, Cina Packing: 1PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan. Jualan Saatos Dijual: Y 40HQ: 1010PCS Kuantitas Min.Order: 100 Kabisa Suplai: 10000 Piece / Potongan per ...
  • Ann Dining Set

    Masakan Didamel Siapkeun

    Méja méja diatur Méja gelas hideung, bingkai nganggo lukisan hideung SAIZ PRODUK: 140 * 90 * 76HCM SARTE CARTON: 144 * 93 * 8CM 40HQ: 680PCS PAKEUN: 1PCS / CTN CARTON WEIGHT: 32.9KG FOB TIANJIN: USD33.5 / PC Payment Syarat: L / CT / T Kursi PP deui PU korsi, pigura sareng lukisan hideung SAIZ PRODUK: 42 * 46 * 97HCM CARTON SAIZ: 110 * 44.5 * 28.5CM 40HQ: 2898PCS PAKEUN: 6PCS / CTN CARTON TINGGI: 23.5KG FOB TIANJIN: USD5.9 / PC Sarat pamayaran: L / CT / T Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, QC dina bagian Pamakéan Umum: Imah Furni ...