• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Méja kopi

  • Agatha Sets

    Agatha Setét

    Méja MDF 15mm luhur kalayan lukisan PU bodas, suku lukisan bodas SAIZ PRODUK: 80 * 80 * 45CM / 60 * 60 * 37CM ​​Warna: Bodas atanapi ngaropéa: Salaku pembeli sarat ngaropéa ukuran atanapi warna dll. Contoh: Sedia Kuantitas: Kualitas Tinggi , Quananteed, QC pinuh dina bagian Pamakéan Umum: Feature Perabotan Bumi: Penampilan Dipiceun: Tempat Asal Modern: He Bei, Cina Packing: 1SET / CTN tiasa janten sarat palanggan. Jualan Saatos Dijual: Y 40HQ: 680PCS Kuantitas Min.Order: 100 Kabisa Suplai: 10000 Piece / Piec ...
  • Coffee Table

    Méja kopi

    Méja MDF 18mm luhur kalayan lukisan pu bodas, suku kayu beech HAIR PRODUK: Dia40 * 45cm Warna: Bodas Hideung atanapi ngaropéa Selar: Salaku syarat pembeli ngaropéa ukuran atanapi warna dll. Contoh: Kuantitas Sadayana: Kualitas High, Quananteed, QC pinuh dina bagian Pamakéan Umum: Pitunjuk Perabot Bumi: Penémbong Diangkat: Tempat Asal Modern: He Bei, Cina Packing: 1PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan. Jualan Saatos Dijual: Y 40HQ: 4000PCS Kuantitas Min.Order: 100 Kabisa Suplai: 10000 Piece / Potongan per ...