• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Barudak Korsi

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Balik deui sareng korsi PP, dicét sukuna, sanés dieunakeun

SIZE PRODUK: 31 * 38 * 57.5CM

Kelir: Xuping Hijau atanapi ngaropéa

Ngaropéa: Salaku kabutuhan pembeli ngaropéa

ukuran atanapi warna jsb.

Sampel: sayogi

Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, QC pinuh dina bagian

Pamakéan Umum: Perabot Bumi

Pitur: Ngaleungitkeun

Katémbong: Modern

Tempat Asal: Anjeunna Bei, Cina

Packing: 1PCS / CTN tiasa janten sarat palanggan.

Jualan Saatos dijual: Y

40HQ: 1274PCS

Kuantitas Min.Order: 200

Kamampuh Pasokan: 10000 Piece / Potongan per Bulan

Léngkah ngolah:

Batok cangkang PP: dosis → bahan bakar → cetakan → cetakan suntikan → prosés pemangkasan → pamariksaan kualitas → koper

Kaki: ngabantosan → membongkok → ngebur → pipa dikontrak → kimpalan → polishing → nyemprot → papasangan → inspeksi kualitas → bungkusan

Panerapan: Kanggo kamar makan, ruang tamu, sakola budak, galeri, pusat perawatan anak

Pasar ékspor utama: Eropa Kulon, Asia, Amérika Kalér, Éropa Wétan, tengah / Amérika Kidul

Packing sareng shippment:

FOB port: TIANJIN

Harga unit: USD7.8 / PC

Packing: 1PCS / CTN ngaropéa pakét

Beurat kasar: 2.95kg

Ukuran karton: 38 * 35 * 40cm

Waktos dipingpin: 30-50days (tiasa dirunding)

Pangmayaran sareng pangiriman:

Metode pamayaran: L / C T / T

Rincian pangiriman: sareng 30-50days saatos mastikeun pameseran

Kauntungan primér primér:

Nagara Asal, aya seueur supplier bahan baku pabrik urang

Pesenan alit ditampi

Staf ngalaman

Kinerja Produk

Kualitas punjul, hargana langkung saé

Tepatna sampurna sareng jasa saatos sampurna

t s

re


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali