• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Masakan Didamel Siapkeun

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Méja tuang diatur

Méja

Kaca hideung tempered, pigura nganggo lukisan hideung

SIZE PRODUK: 140 * 90 * 76HCM

SAIZ CARTON: 144 * 93 * 8CM

40HQ: 680PCS

PACKING: 1PCS / CTN

CARTON KALIBU: 32.9KG

FOB TIANJIN: USD33.5 / PC

Syarat pamayaran: L / C T / T

Korsi

Korsi PP deui ka PU, kerangka nganggo lukisan hideung

SIZE PRODUK: 42 * 46 * 97HCM

SAIZ CARTON: 110 * 44.5 * 28.5CM

40HQ: 2898PCS

PACKING: 6PCS / CTN

CARTON KALANG: 23,5KG

FOB TIANJIN: USD5.9 / PC

Syarat pamayaran: L / C T / T

Kuantitas: Kualitas High, Quananteed, QC pinuh dina bagian

Pamakéan Umum: Perabot Bumi

Pitur: Ngaleungitkeun

Katémbong: Modern

Tempat Asal: Anjeunna Bei, Cina

Panerapan: kamar makan, ruangan pasamoan, ruangan konperénsi, sareng Kamer Lain jsb

Pasar ékspor utama: Eropa Kulon, Asia, Amérika Kalér, Mexico, Éropa Wétan, tengah / Amérika Kidul

Waktos dipingpin: 30-50days (tiasa dirunding)

Pangmayaran sareng pangiriman:

Metode pamayaran: L / C T / T

Rincian pangiriman: sareng 30-50days saatos mastikeun pameseran

Kauntungan primér primér:

Nagara Asal, aya seueur supplier bahan baku pabrik urang

Pesenan alit ditampi

Staf ngalaman

Kinerja Produk

Kualitas punjul, hargana langkung saé

Tepatna sampurna sareng jasa saatos sampurna

jy v


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali