• Telepon Rojongan 0086-15732669866

Tentang Kami

Langfang Saipu Trading Co, Ltd.

Pabrik urang nyertakeun aréa 15000 méter pasagi sareng perenahna di Bazhou, Hebei, China, anu mangrupikeun pabrik modéren khusus pikeun ngembangkeun, ngahasilkeun, ngolah sareng ngajual méja makan, korsi makan, méja kopi, parabot barudak sareng korsi plastik, Kami ogé tiasa ngaropea produk luyu pikeun kabutuhan palanggan.

"Kualitas anu mimiti, pengkuh berinovasi, kajujuran kana profésional anu kabeneran sareng jasa tarjamah" salaku kapercayaan manajemén sareng pamekaran urang. Dikhususkeun pikeun kontrol kualitas anu ketat sareng jasa palanggan anu bijaksana, anggota staf urang anu berpengalaman salawasna ngabahas syarat anjeun sareng mastikeun pangadegna statioraction.The profésional tim resep masihan anjeun jasa kualitas pikeun minuhan tungtutan anjeun rupa-rupa, sareng nyiptakeun anu langkung séhat sareng rohangan nyaman pikeun anjeun.